Rytmik for børn laver rytmik for børn mellem 3 mdr og 6 år.
Vores børn/forældrehold foregår på Arsenaløen ved Christianshavn,  Kulturhus Islandsbygge og i Hillerød. Og ellers er vi i landets daginstitutioner og laver rytmik med børn og voksne.

Det er vores mål og ønske at udbrede kulturen omkring rytmik og styrke og understøtte børn i deres motoriske, musikalske og sociale udvikling. Samtidig med at give børn og forældre positive oplevelser sammen i et kreativt og enkelt univers.

Sarah Szinay

Jeg hedder Sarah Szinay, jeg er en ellevild rytmik og dramapædagog.
Jeg er uddannet hos Lotte Kærså (Rytmisk musikkonservatoriums efteruddannelse).
og på Gøssels 3 årig efteruddannelse -musikalsk og motorisk udvikling for børn mellem 0 og 9 år.
Jeg er også uddannet scenekunstner på center for kreativitet og teater.
Jeg er medstifter og medejer af RYTMIKBANDIT IVS som underviser fagfolk i rytmik.

Jeg har undervist i rytmik for børn, babyer og pædagogisk personale de sidste 10 år både på rytmikskoler og i daginstitutioner.

Pernille Germansen

Mit navn er Pernille Germansen.

Jeg er uddannet hos Lotte Kærså (Rytmisk Musikkonservatoriums Efteruddannelse)og på Gøsselsskolens 3 årig efteruddannelse i musikalsk og motorisk udvikling for børn mellem 0 og 9 år.

Jeg er medstifter og medejer af RYTMIKBANDIT IVS som underviser fagfolk i rytmik.

I dag er jeg en del af lærergruppen på Gøsselskolen. Derudover læser jeg Performance Design og Journalistik på RUC. Jeg er meget aktiv i Rytmik for Børn, og synes det er enormt vigtigt, at vi får spredt lysten til at lege til hele vores samfund – ikke kun fordi det er sjovt, fordi det er vigtigt!

Rytmikforbørn - undervisere