Rytmik for børn laver rytmik for børn mellem 3 mdr og 6 år.
Vores børn/forældrehold foregår på Arsenaløen ved Christianshavn,  Kulturhus Islandsbygge og i Hillerød. Og ellers er vi i landets daginstitutioner og laver rytmik med børn og voksne.

Det er vores mål og ønske at udbrede kulturen omkring rytmik og styrke og understøtte børn i deres motoriske, musikalske og sociale udvikling. Samtidig med at give børn og forældre positive oplevelser sammen i et kreativt og enkelt univers.

Pernille Germansen

Mit navn er Pernille Germansen.

Jeg er uddannet hos Lotte Kærså (Rytmisk Musikkonservatoriums Efteruddannelse)og på Gøsselsskolens 3 årig efteruddannelse i musikalsk og motorisk udvikling for børn mellem 0 og 9 år.

Jeg er medstifter og medejer af RYTMIKBANDIT IVS som underviser fagfolk i rytmik.

I dag er jeg en del af lærergruppen på Gøsselskolen. Derudover læser jeg Performance Design og Journalistik på RUC. Jeg er meget aktiv i Rytmik for Børn, og synes det er enormt vigtigt, at vi får spredt lysten til at lege til hele vores samfund – ikke kun fordi det er sjovt, fordi det er vigtigt!

Sarah Szinay

Jeg hedder Sarah Szinay, jeg er en ellevild rytmik og dramapædagog.
Jeg er uddannet hos Lotte Kærså (Rytmisk musikkonservatoriums efteruddannelse).
og på Gøssels 3 årig efteruddannelse -musikalsk og motorisk udvikling for børn mellem 0 og 9 år.
Jeg er også uddannet scenekunstner på center for kreativitet og teater.
Jeg er medstifter og medejer af RYTMIKBANDIT IVS som underviser fagfolk i rytmik.

Jeg har undervist i rytmik for børn, babyer og pædagogisk personale de sidste 10 år både på rytmikskoler og i daginstitutioner.

Rytmikforbørn - undervisere